The 9 Best Accessories Every Brompton Owner Should Consider in 2021

De 9 beste accessoires die elke Brompton eigenaar zou moeten overwegen in 2021

Het bezit van een Brompton geeft u toegang tot premium voordelen, waar de meeste andere fietsbezitters niet op kunnen bogen. Voor elke Brompton eigenaar is de meest opvallende eigenschap van de fiets meestal de opvouwbaarheid van de fiets. U kunt echter meer uit uw Brompton halen met een aantal extra functieverhogende accessoires.

Als u het meeste uit uw Brompton fiets wilt halen, moet u deze 9 must-have accessoires, speciaal gemaakt voor uw Brompton vouwfiets, overwegen.

1. Brompton Bike Easy-Wheel Extender - Wielen of extender los of compleet

Elke Brompton rijder houdt ervan zijn fiets op te vouwen. Dat is tenslotte een van de belangrijkste voordelen van een Brompton eigenaar. Maar er is meer: de Brompton wielverlenger is perfect ontworpen om u te helpen uw fiets te besturen zonder dat deze in contact komt met de grond. U hebt vast gemerkt dat wanneer u uw Brompton opvouwt, de aluminium ring de grond kan raken terwijl u hem verplaatst. De wielverlenger is ontworpen om dit probleem volledig op te lossen en ervoor te zorgen dat geen enkel deel van uw fiets de grond raakt.

Dit fantastische accessoire is vervaardigd uit stevig aluminium. De wielen zijn omwikkeld met duurzaam rubber, waardoor het moeilijk is voor scheuren en ander vuil op de weg om aan het materiaal te kleven of schade te veroorzaken. Bovendien maakt de Wheel-Extender het veel gemakkelijker en comfortabeler om uw fiets te verplaatsen, en kunt u er uw Brompton fiets mee uitlijnen, ongeacht de grootte van de fiets. Meer informatie.

2. Brompton iPhone houder

Een ander cool accessoire dat u wilt installeren op uw fiets is de iPhone mount. Maar het is niet alleen geschikt voor iPhones, want het product is ontworpen om elke telefoon vast te houden. Dit maakt het in wezen gemakkelijk om oproepen te beantwoorden tijdens het rijden op uw fiets. Voor fietsers die graag hun toestellen voor zich hebben terwijl ze onderweg zijn, is dit een perfecte oplossing om uw telefoon op de Brompton te monteren.

Tijdens de installatie kunt u de hoek of positie van de houder aanpassen voor het beste zicht en toegang. U hoeft hem niet opnieuw aan te passen wanneer u de Brompton opvouwt of uitvouwt. De houder past stevig op de centrale bout van het Brompton stuur om een veilige bevestiging van uw telefoon te garanderen. Het pakket wordt geleverd met een Smart Case mount, 3M mount en een Brompton mount. Het is het beste om de 3M mount te bevestigen op een telefoonhoes met een vlakke achterkant in plaats van rechtstreeks op uw telefoon. Meer informatie.

3. Brompton voordrager frame

Dit is een voorframe rek dat u kunt gebruiken om uw rugzak op uw Brompton fiets te houden. U hoeft uw tas niet meer op uw rug te dragen tijdens het fietsen. Installeer gewoon de Brompton voordrager om de last voor u te verlichten. Er is een "add-a-bag sleeve" die over een andere bagagedrager schuift. Met deze rugzakbevestigingsoplossing kunt u bijna elke rugzak van uw keuze, zonder frame binnenin, bevestigen aan uw Brompton.

Het frame is gemaakt om te vergrendelen op de originele Brompton voordrager blok. Meer informatie hier.

4. Brompton handvat & schouderriem

Om het dragen van de opgevouwen Brompton fiets nog gemakkelijker te maken, hoeft u dit product alleen maar aan de fiets te bevestigen. Het grote voordeel hiervan is dat u uw hand vrij hebt om andere dingen vast te houden. De Brompton handgreep en schouderriem is een twee-in-één product. Het bevat een handvat dat is bevestigd aan een schouderriem die wordt vastgehouden door twee karabijnhaken. Dit zorgt voor een evenwichtiger en comfortabeler optillen van uw fiets.

Het Brompton handvat & schouderriem is gemaakt van premium PP materiaal, rubber en nylon doek, en is ontworpen om ervoor te zorgen dat er geen significante toename in gewicht is, zelfs als u uw fiets voor een lange tijd moet dragen. Meer informatie.

5. Brompton Kinderzitje

Ouders die hun kinderen graag dicht bij zich houden tijdens het fietsen, kunnen dit accessoire goed gebruiken. Het is ontworpen om zowel comfort als waarde te bieden aan verzorgers of de zuigeling tijdens het meerijden. Het Brompton kinderzitje is ook ideaal om uw kind mee te nemen op een avondje fietsplezier. Het zitje is gemaakt van een aluminiumlegering gecombineerd met roestvrij staal en andere materialen die de duurzaamheid en sterkte verzekeren.

Het is gemakkelijk te installeren en te verwijderen zonder extra gereedschap of speciale vaardigheden. Het zadel is zacht en comfortabel en wordt geleverd met een verstelbare rugleuning en vorkarm - wat ook veiligheid biedt. Merk op dat het het meest geschikt is voor kinderen tussen de leeftijd van 2 tot 6 jaar en tot 125 cm. Bovendien is het Brompton voorfietszitje gemakkelijk opvouwbaar, ultralicht en verpakt met een gratis draagtas. Meer informatie.

6. Brompton Lederen Drager Handvat

Dit is vergelijkbaar met de Brompton draagbeugel en schouderriem, maar het grote verschil met de Leather Carrier Handle is dat het enige stijl introduceert aan het dragen van uw fiets. Het is gemakkelijk te denken dat u een koffer draagt wanneer u uw Brompton vasthoudt met dit handvat. De Brompton draagbeugel is gemaakt van massief leder, dat is bevestigd op de handgreep van de fiets - dezelfde positie waarin u het zou houden als u de fiets zou dragen zonder de draagriem.

Een andere factor die het anders maakt dan het handvat en de schouderriem is dat het niet alleen in de hand kan worden gehouden en niet over de schouder kan worden gedragen. Maar het dikke leer biedt u voldoende stevigheid om uw Brompton veilig te dragen. De riemen zijn bevestigd aan een ander stuk leder dat ze in de juiste positie houdt terwijl het extra bescherming biedt aan het frame van de fiets. Het handvat, aan de andere kant, is bekleed met leder op plaatsen waar het het frame raakt, een regeling die voorkomt dat het frame van de fiets bekrast wordt. Meer informatie over de Brompton lederen draaghandel.

7. Brompton achterdrager set

Als u op zoek bent naar die extra functie op uw Brompton waarmee u boodschappen kunt doen zonder u zorgen te maken over hoe de lading u naar huis zal volgen, dan is hier de perfecte oplossing die u nodig heeft. Zelfs pizza's bezorgen is mogelijk met dit accessoire bevestigd aan de achterkant van uw Brompton. Het is specifiek gemaakt voor en enkel compatibel met Brompton fietsen.

De Brompton achterdrager set werkt goed met zowel stalen als titanium Brompton achterframes. Het heeft een draagvermogen van 10kg. Dit coole accessoire is perfect voor het vervoeren van veel extra lading, in plaats van het dragen van een rugzak. Het heeft een wieldiameter van 43mm, en het wordt geleverd met 4 wielen. Meer informatie.

8. Brompton Kettingkastbeschermer

De kettingkastbeschermer is een andere essentiële add-on die u wilt opnemen op uw fiets. In plaats van uw achtervork bloot te stellen aan mogelijke schade op de weg, kunt u deze beschermen door de Brompton kettingkastbeschermer te installeren over de achtervork van de fiets. De Brompton kettingkastbeschermer helpt u niet alleen uw Brompton liggende achtervork er fris uit te laten zien, het is een chique manier om dat te bereiken. Trouwens, fietsen met een liggende achtervork zijn een coole esthetische toevoeging die het uiterlijk van de fiets verbetert.

Dit product heeft een koolstofvezel sticker die uw liggende achtervork beschermt tegen beschadiging. Het koolstofvezel materiaal is ideaal om de duurzaamheid van het product te garanderen, terwijl het een moderne look geeft. De Brompton Chain Guard Protector plakt op uw liggende achtervork met een dunne strook sterke 3M lijm. Meer informatie.

9. Brompton Apple AirTag bevestiging

Tot slot, hier is een zeer belangrijke. Met een Apple AirTag, kunt u een extra laag van beveiliging of anti-diefstal bescherming bereiken om uw kostbare Brompton fiets te beveiligen. Na de introductie van de AirTag hebben veel mensen het product gekocht met de bedoeling hun kostbare bezittingen te beschermen tegen diefstal en onbedoeld verlies. Brompton eigenaars hebben ook de mogelijkheid om dit unieke product te gebruiken voor de veiligheid van hun fietsen.

Als u zich hebt afgevraagd waar op uw fiets u de Apple AirTag moet bevestigen, geen zorgen meer. Met de Brompton Apple AirTag Mount kunt u dat met gemak doen. Dit is een 3D-geprinte lichtgewicht mount waarmee je je AirTag kunt bevestigen op je Brompton fiets. Het zorgt er ook voor dat fietsendieven de positie van de AirTag niet gemakkelijk kunnen ontdekken. Het gebruikte materiaal is kunststof, met een high-end imitatie koolstofvezel film op het oppervlak. Bekijk dit artikel om meer te weten te komen over hoe de Apple AirTag je kan helpen je fiets te beveiligen.

De houders zijn beschikbaar in twee opties, namelijk het type met schroef en het type met riem. Het schroeftype kunt u met schroeven aan de achterkant van het fietszadel bevestigen. Het bandtype daarentegen kan zowel aan de voor- als achterzijde van het zadel worden bevestigd. U kunt het ook vastmaken aan andere delen van de fiets die u mooi vindt. Lees meer.

Terug naar blog