Experience Better Stability and Ease of Use with the Brompton Bike Easy-Wheel Extender

Ervaar een betere stabiliteit en gebruiksgemak met de Brompton Bike Easy-Wheel Extender.

Brompton fietsen zijn ontworpen om compact en gemakkelijk op te vouwen, maar de standaard vouwwielen kunnen een beetje onstabiel zijn wanneer u uw fiets rondrijdt. Dat is waar de Brompton Bike Easy-Wheel Extender van pas komt.

De Brompton Bike Easy-Wheel Extender werd onlangs verkozen tot het nuttigste Brompton accessoire van dit jaar en is een revolutie op het vlak van stabiliteit en gebruiksgemak voor uw opgevouwen Brompton fiets. Deze uitbreidingsset vervangt de standaard vouwwielen door een veel steviger basis, waardoor je je Brompton soepeler en comfortabeler kunt verplaatsen terwijl hij opgevouwen is.

Gemaakt van stevig aluminium en met de wielen in duurzaam rubber, is de Brompton Bike Easy-Wheel Extender gebouwd om de ontberingen van dagelijks gebruik te weerstaan. Het product is zeer compatibel, ontworpen om aan te sluiten op elke Brompton fiets (uitgezonderd elektrische Bromptons).

De Brompton Bike Easy-Wheel Extender is verkrijgbaar in twee opties: de wielen of de verlenger afzonderlijk, of de volledige set. Beide opties omvatten het Easy Wheel en de verlengstang, die gemaakt zijn van een aluminiumlegering, en de wielen, die gemaakt zijn van rubber. De bout is gemaakt van titanium, voor nog meer stevigheid en duurzaamheid.

De installatie van de Brompton Bike Easy-Wheel Extender is een eenvoudig proces. U hoeft enkel de standaard vouwwielen te verwijderen en ze te vervangen door de uitbreidingsset. De gatendiameter van de set is 6mm en de wieldiameter is 60mm.

De Brompton Bike Easy-Wheel Extender is te koop op de website van Brompton voor €87,99, inclusief wielen. Volg deze link om de jouwe vandaag nog aan te schaffen: https://www.bromptonic.com/products/brompton-easy-wheel-extension-rod-telescopic-bar-rear-cargo-rack-titanium-bolts-easywheel-parts.

Kortom, als u vaak op Brompton rijdt en de stabiliteit en het rijgemak van uw opgevouwen fiets wilt verbeteren, is de Brompton Bike Easy-Wheel Extender een onmisbaar accessoire. De hoogwaardige materialen, eenvoudige installatie en compatibiliteit met elke Brompton fiets maken het een uitstekende keuze voor elke Brompton liefhebber. Dus waarom wachten? Bestel de jouwe vandaag nog en ervaar zelf het verschil!

Terug naar blog